zaterdag 22 maart 2014

Weleda's puur natuurlijke douchecrèmes actie!

Puur natuurlijke douchecrèmes van Weleda voor een (h)eerlijk verwenmoment.

€ 1,50 korting op een douchecrème van Weleda in april en mei 2014!  Direct korting aan de kassa.



Weleda duindoorn douchecrème
Weleda  citrus douchecrème
Weleda wilde rozen douchecrème
Als verkwikkende start van de dag of om spanningen van je af te laten stromen; een douche doet altijd goed.  Geen wonder dat een volwassene gemiddeld 8 minuten doucht en dit 5 keer per week.  Veelvuldig douchen kan echter belastend zijn voor je huid en voor het mileu.  Klassieke doucheproducten bevatten immers wasactieve stoffen of tensiden die nodig zijn om vet en vetachtige stoffen op te lossen en te verwijderen.  Deze stoffen kunnen de huid echter flink irriteren en zijn bovendien schadelijk voor het milieu.

Weleda lavendel douchecrème
De puur natuurlijke douchecrèmes van Weleda bevatten uitsluitend biologisch afbreekbare wasactieve stoffen op basis van suiker en kokos, waardoor ze het milieu niet belasten.  Ze verzorgen de huid tijdens het douchen zodat deze niet uitdroogt.  De etherische oliën verlenen aan elke douchecrème een specifieke geuren sensatie.  Zo bieden ze voor elk wat wils; verfrissing, ontspanning, versterking en een gezonde en gladde huid.
Weleda Berken douchepeeling
 De Weleda douchecrèmes bevatten geen synthetische parfum - of kleurstoffen noch conserveringsmiddelen of minerale oliën.  Door het gebruik van ingrediënten van 100 % natuurlijke oorsprong en het hoge bio aandeel in deze verzorgingsproducten draagt het volledige assortiment het NATRUE- label.  Dit internationaal erkende keurmerk voor natuurcosmetica is onze waarborg voor puur natuur.

Geen opmerkingen: