zaterdag 3 januari 2015

Last van de spijsvertering? Zwaar gevoel in de maag en darmen? Een natuurlijk middel dat verlichting geeft.

Op zoek naar een natuurlijk middel wanneer je last hebt van maag- en darmklachten na een zware maaltijd bv.

Weleda Balsemiek melissegeest BIO
Balsemieke Melissegeest is een voedingssupplement dat de spijsvertering een handje helpt wanneer deze wat moeizamer verloopt. Bij een opgeblazen of zwaar gevoel of na de maaltijd bijvoorbeeld.

Speciaal voor de spijsvertering ontwikkelde Weleda 'Balsemieke Melissegeest'.
'Balsemieke' betekent 'heerlijk geurend', want bijna alle ingrediënten zijn aromatische planten. 'Geest' staat voor de vluchtige stoffen die vrijkomen bij de destillatie van de zeven ingrediënten, die samen als het ware een nieuwe plant vormen. Van de engelwortel gebruiken we de wortel, van kaneel de bast en van kruidnagel het gedroogde bloemknopje. Van citroenmelisse nemen we de bladeren, van koriander de vrucht en van muskaat de zaden. Het destillaat wordt gemaakt na toevoeging van citroenolie.
Citroenmelisse wordt al eeuwen gebruikt om de spijsvertering tot rust te brengen. ook Koriander, engelwortel, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat en citroen zijn zeer heilzaam voor de spijsvertering.
Gebruik: Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 3-5 x daags, 15-20 druppels op een suikerklontje of met wat water innemen. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven of bij overgevoeligheid voor één van de bestandsdelen.
Adviesverkoopprijs € 11,95
Te koop bij 't Linneke 
Smidstraat 55 Berlaar

Geen opmerkingen: