dinsdag 8 november 2016

Wellness in je eigen badkamer! Natuurlijke badproducten van Weleda.

Wordt jij ook geleefd door je agenda en het hectische leven van alledag, Je energieniveau daalt, je krijgt symptomen van stress. Omgaan met stress is niet zo gemakkelijk maar neem af en toe de tijd voor jezelf om een stressvrij moment te creëren en omring je met het beste uit de natuur om op adem te komen.

Stap 1. Even terugkomen bij jezelf.  

Je wellness moment begint met een warm bad. Kies een badmelk die bij het moment past. Lekker ontspannen?  Lavendel badmelk of wilde rozen crèmebad. Moet je erna nog aan de slag of aan het werk?  Rozemarijn activeringsbad  of Zilverspar verkwikkingsbad.   Laat je omhullen door  het warme water en geniet van het feit dat je even helemaal alleen bent. Luister naar je eigen ademhaling en het stromen van het water;  
Heb je geen bad,  Dan vormt een lekker warm voetbad met een scheutje badmelk een prima alternatief;  Door te werken aan de basis kun je namelijk jezelf van tot tot teen warm voelen worden.  Liever een douche? Kies dan jouw favoriete Weleda douchecrème  of giet wat badmelk naar keuze op een washandje.  Door de warmte en het water laat je de spanningen van je afglijden.

Weleda, natuurlijke badmelk en douchecrème kan je kopen bij 't Linneke www.weledaproducten.be

Geen opmerkingen: