vrijdag 20 maart 2015

Heeft je baby een heel gevoelige huid? Weleda baby Malva, zonder synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Niets is waardevoller dan je kind.  Je wil het omringen met de beste zorg en bescherming, dus een aangepaste huidverzorging is erg belangrijk.  Omdat een babyhuid dunner, delicater en meer doorlaatbaar is dan de huid van een volwassenen, ontwikkelde Weleda baby sensitive: een nieuw aanvullend assortiment natuurlijke verzorgingsproducten voor de  (zeer) gevoelige babyhuid op basis van witte malva.

Weleda baby Malva
De Baby Sensitive-producten met witte malva verzachten de (zeer) gevoelige huid, calendula babyverzorging is ook al 100% heel natuurlijke babyverzorgingslijn vanaf de eerste dag en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Ze beschermen tegen invloeden van buitenaf, zorgen voor comfort en dragen bij tot een gezond uitziende huid.

Witte Malva gezichtscrème verzacht de gevoelige babygezichtshuid.  De crème verzorgt  intensief, hydrateert, voedt en beschermt tegen invloeden van buitenaf.  Parfumvrij.
Witte Malva bodymilk met rijke textuur verzorgt en verzacht de gevoelige babyhuid en heeft een weldadig effect.  Parfumvrij.Info en verkoop www.tlinneke.be of Smidstraat 55 Berlaar tlinneke@gmail.com





Geen opmerkingen: